Най-широка гама пръчици за хранене и възможност за брандиране

Използването на пръчици за хранене има дълга история. Първоначално, те са били използвани като инструменти за готвене. С течение на времето пръчиците са се превърнали и в инструмент за консумация на храна. Пръчиците за хранене са символ на кухнята и културата на Азия. Пръчиците се смятат за по-деликатен и възвишен начин на хранене в сравнение с употребата на прибори като вилица и нож.

В азиатската култура съществуват няколко различни типа пръчици за хранене. Ето някои от тях:

Китайски пръчици (Чопстикс): Това са най-популярните пръчки в Азия. Те са дълги, тънки и изработени от дърво или пластмаса. Китайските пръчици често са квадратни в долната част и имат заоблени върхове.

Японски пръчици (Хаши) са по-къси и по-фино изработени в сравнение с китайските. Те са обикновено направени от дърво или бамбук. Хашите имат по-остри върхове и са по-леки за хващане. Японците полагат голямо внимание на традиционния начин на държане на пръчиците и използват специални техники за хранене.

Корейски пръчици (Сон): Корейските пръчици са малко по-дебели и по-тежки от китайските и японските. Те са изработени от метал или дърво и обикновено са по-къси.

Виетнамските пръчици са средна по големина и се изработват от дърво или бамбук. Те са сравнително дебели и имат остър връх. Виетнамците обикновено използват пръчиците за придържане на храна по време на ядене и също така ги комбинират с лъжица.

Ние от Етник Фудс сме отдадени на мисията си да изграждаме и развиваме познание и позитивно възприятие на автентичната азиатска кухня. Ето защо предлагаме най-широка гама пръчици за хранене. При нас ще откриете над 10 различни вида:

• Различни по форма и вид: Tensoge, Twins, Round
• Бели и Карбонирани
• В опаковка с отворен горен край или пък напълно опаковани

Предлагаме, възможност за брандиране на пръчици по желание на партньорите ни.

Потърсете ни за оферта на sales@ethnicfoods.bg или по телефон/Вайбър на 08 76 21 22 40.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сайт използва бисквитки. Разглеждайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.