Експлозия от вкусове – китайско пиле с нудли и зеленчуци!

Здравейте, любители на азиатската кухня!

😋
Обичате азиатската кухня? Тази лесна рецепта за пиле по китайски с нудли и хрупкави зеленчуци е всичко, което Ви трябва за перфектната вечеря в азиатски стил!

🔥
Само няколко минути в тигана и ще имате ароматно ястие, с аромат на джинджифил, чесън, соев сос и фино нарязани зеленчуци.

🍜

Ето нашата рецепта:

😋

Нужни продукти:

🥢 Пилешко филе

🥢 Лук червен

🥢 Моркови

🥢 Чесън

🥢 Нудли Яйчни

🥢 Бамбук

🥢 Гъби шийтаке

🥢 Пипер зелен

🥢 Пипер червен

🥢 Джинджифил

🥢 Олио

🥢 Соев сос

🥢 Сусамово олио

🥢 Сусам

🍜

Начин на приготвяне:

Подготвяме всички зеленчуци и пилeшкото филе като си ги режем на жулиени. Сваряваме нудлите в подсолена вода за 5 – 6 минути. Задушаваме чесън, лук и джинджифил. Добавяме всички останали зеленчуци за около 1 мин. Изваждаме зеленчуците и в същият тиган задушаваме пилешкото филе до готовност. След това, добавяме нудлите, зеленчуците и соев сос и разбъркваме като изключваме тигана и объркваме добре, за да може соевият сос да овкуси всичко. Накрая добавяме и сусам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сайт използва бисквитки. Разглеждайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.