Здравейте, любители на азиатската кухня!
😋
Обичате азиатската кухня? Тази лесна рецепта за пиле по китайски с нудли и хрупкави зеленчуци е всичко, което Ви трябва за перфектната вечеря в азиатски стил!
🔥
Само няколко минути в тигана и ще имате ароматно ястие, с аромат на джинджифил, чесън, соев сос и фино нарязани зеленчуци.
🍜
Ето нашата рецепта:
😋
Нужни продукти:
🥢 Пилешко филе
🥢 Лук червен
🥢 Моркови
🥢 Чесън
🥢 Нудли Яйчни
🥢 Бамбук
🥢 Гъби шийтаке
🥢 Пипер зелен
🥢 Пипер червен
🥢 Джинджифил
🥢 Олио
🥢 Соев сос
🥢 Сусамово олио
🥢 Сусам
🍜
Начин на приготвяне:
Подготвяме всички зеленчуци и пилeшкото филе като си ги режем на жулиени. Сваряваме нудлите в подсолена вода за 5 – 6 минути. Задушаваме чесън, лук и джинджифил. Добавяме всички останали зеленчуци за около 1 мин. Изваждаме зеленчуците и в същият тиган задушаваме пилешкото филе до готовност. След това, добавяме нудлите, зеленчуците и соев сос и разбъркваме като изключваме тигана и объркваме добре, за да може соевият сос да овкуси всичко. Накрая добавяме и сусам.







