Скъпи Колеги,
Времето се затопля рязко, и бихме искали да ви припомним съветите на производителите за съхранението на ОРИЗ, с цел запазване качествата му и предпазване от вредители.
- Най-важното, е да го съхранявате при правилната температура. Идеалната е между 15°C и 20°C. Ако температурата се повиши над този диапазон, шансовете за развитие на мухъл и насекоми се увеличават.
- Избягвайте излагането на директна слънчева светлина и влага. По възможност прехвърляйте ориза от отворения чувал в плътно затворен контейнер и го дръжте на хладно, сухо и тъмно място.
Ние от Етник Фудс, се отнасяме изключително отговорно към транспорта, съхранението и доставката на продуктите и с цел максимална удовлетвореност на крайните клиенти, препоръчваме спазването на температурните режими..
Нашите кулинарни и търговски експерти са на Ваше разположение за поръчки и консултации на 0876 212 240 за София и 0879 458 485 за Варна.

